Znanje nije dovoljno, mora ga se znati i primijeniti. Johann Wolfgang Von Goethe
 

o nama

  • O NAMA

O nama

Centar za razvoj i ulaganja d.o.o. ima tri osnovne djelatnosti: izdavaštvo, organizacija događanja i ulagački projekti. Svojim klijentima nudimo iskustvo, inovativna rješenja i cjeloviti angažman u pogledu raznih marketinških aktivnosti, što je jedini način rada koji osigurava dugoročan uspjeh u poslovanju.

 

misija

  • MISIJA

Misija

Kada su naši klijenti uspješni, tada smo i mi uspješni – stoga smo usmjereni isključivo na interes klijenata te usku suradnju s tvrtkama i institucijama u nastojanju da poboljšamo sve što radimo. Za nas ne postoje problemi, već samo izazovi, bez obzira o kojoj se djelatnosti radi, a srž svake naše aktivnosti jest donošenje noviteta i znanja na svim razinama sustava.

 

vizija

  • CILJEVI

Ciljevi

Naši ciljevi ujedno su smjernice na kojima temeljimo poslovanje. Najveći izazov je pobijediti sebe i stoga smo usmjereni na osobno napredovanje naših suradnika i pojedinih projekata. Individualni talenti čine platformu iz koje timski crpimo snagu u pronalaženju kreativnih rješenja za potrebe klijenata. Predanost izvrnosti u svakom pogledu način je na koji ostvarujemo naše ciljeve.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte! Kontaktirajte nas